Usuge koje Vam nudimo


d SKIDANJE CRNE MAGIJE

POGLED U BUDUĆNOST

ODVIKAVANJE OD DROGE

AMAJLIJE I TALISMANI

VRAĆANJE VOLJENE OSOBE

BIOENERGIJA

OSTALE USLUGE

- Skidanje crne magije -

Magija je umjetnost vladanja određenim vidom energije koju ima svako živo biće. Svi mi nosimo istu količinu energije, samo je pitanje na koji način je koristimo. Crna magija mijenja sudbinu čovjeka, dok bijela to ne čini i to je osnovna razlika između ova dva oblika magije. Crna magija je ta koja sudbinu čovjeka menja, ali na žalost tu sudbinu čini lošijom. I Crna magija predstavlja najpogubniji način upravljanja tuđom sudbinom i tuđim životima. One osobe koje su pod dejstvom Crne magije su izložene psihičkom, duhovnom i svim drugim vrstama propadanja. 
Najbolji način da se čovjek povrati u normalan život je skidanje Crne magije i nošenje zaštite u vidu Amajlije protiv Crne magije. Mnogo je slučajeva u mojoj praksi, kada sam ljudima pomogao baš skidanjem Crne magije, da nastave da normalno žive i rade.
I svi oni koji su pod uticajem Crne magije trebalo bi da pokušaju da je što prije skinu jer svaki duži boravak pod tim uticajem, to kasnije otežava i čini komplikovanijim.

Pozovite nas


Sva obaveštenja i odgovore na pitanja u vezi naših usluga možete dobiti na sledećim telefonskim brojevima:

Austrija:
 b
d 0900 400 910 (2,17 €/min);
Nemačka: 
f 0190 819 260 (1,99 €/min)
Švajcarska: 
d 0901 109 009 (4,23 Fr/min)
Švedska: 
f 0939 200 14

Dalijev citat


"U nama su akomulirani i sreća i nesreća, zdravlje i bolest, dobro i zlo, a na nama je da izaberemo ono sto želimo. Ljudi uglavnom nisu svesni energije svojih misli i vezano za to nesreće, a bolesti i životni gubici ukazuju na  potrebe da nešto učinimo sa sobom, svojim mislima, navikama i odnosom prema drugima."[